Web de la IV Jornada Intercanvi Experiències de Tecnologia + TIC amb l’eina Wix

He preparat una web per a la IV Jornada Intercanvi Experiències de Tecnologia + TIC que se celebrarà el 15 de febrer en Elx (encara esteu a temps de fer la inscripció). Aquesta serveix per a fer una promoció prèvia de l’esdeveniment. No hi haurà retransmissió en directe de la jornada, però s’enregistraran en vídeo les ponències i, després d’editar-les, es penjaran en la web. Per cert, si veniu a la jornada i piuleu en twitter amb l’etiqueta #tecnotic12 potser la vostra piulada apareixerà en el vídeo com en aquest exemple: EdudinaTicTac 2011.

Per a fer la web he utilitzat l’eina Wix. La vaig trobar a la web: Tras la charla de @jordi_a en CEP Granada feta per Diego G. (@diegogg). Aquesta pàgina la vaig incloure com a exemple de com podem fer servir la xarxa Internet per a difondre els esdeveniments en els que col·laborem en l’article “Esdeveniments, guingueta i retransmissions en directe per Internet (revisió)“.

L’eina Wix és molt fàcil d’utilitzar, sobretot si tries un dels models que t’ofereixen. A partir d’una maqueta només has de posar les imatges, el text i fins i tot pots inserir un vídeo de Youtube. Tot es pot fer amb unes eines molt senzilles i intuïtives.

Una de les coses que recomane és usar un nom d’usuari més genèric, ja que quan publiques la web, aquest apareix en l’adreça. Per exemple: http://www.wix.com/danielturienzo/tecnotic12. Però, fins i tot això és pot solucionar si inserim el codi que ens dona l’aplicació en una pàgina web, com a l’exemple: http://intercentres.edu.gva.es/cefire/03402150/tablon_anuncios_pagina_detalle.asp?Id=103. És a dir, la web que creem amb Wix la podem inserir en algun espai dins d’una altra web.

M’ha agradat la facilitat d’ús de Wix i el resultat. Ara falta comprovar quan de temps dura aquesta web a la xarxa, ja que és una eina gratuita i, com a tal, no tenim cap control sobre el seu futur. Però el que va davant va davant.

Si voleu revisar altres tipus de webs us recomane visitar ¿Formación?, Claro que Sí! on @juanfratic ens ha fet una relació de tots els del mes de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *