A propòsit de la Volta Ciclista a Espanya 2010

He estat navegant per la xarxa i m’he trobat amb el recorregut de la Volta a Espanya 2010. Hi ha dues etapes que pasen pel País Valencià aquest any, i no tenen mala pinta.

4 de setembre: Villena- Xorret de Catí, amb 5 ports de muntanya.

5 de setembre: Calp – Alcoi, amb 6 ports de muntanya.

He recordat que fa més de 8 anys vaig preparar una pàgina web per a la Penya Ciclista Excursionista de València. Entre els continguts, vaig incloure algunes altimetries dels ports de muntanya que pujava en bicicleta. Podeu consultar-les en: http://ciclistaexcursionista.iespana.es/1benvinf.html.

Com que els socis actuals van preparar una nova pàgina oficial, vaig retirar la portada inicial i els menús i en el seu lloc vaig deixar les altimetries com a pàgina d’inici, ja que per a fer-les vaig dedicar moltes hores quan encara era ciclista. Quins anys aquells…

Ací teniu un port de muntanya per on passa la Volta a Espanya 2010.

Aquest port el pugen el dissabte 4 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *