Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Vídeo resum d’EdudinaTicTac i la tècnica Pomodoro

A vegades ser tan desorganitzat fa que oblides alguna cosa. Quan prepare un vídeo organitze el fitxers (fotos, imatges i vídeos) que vaig a utilitzar en carpetes, descarregue algun tema musical, faig algunes captures, … i comence a editar sobre la marxa, sense fer cap planificació que no siga l’esquema mental que vaig improvisant.

La preparació del vídeo resum de la jornada #EdudinaTicTac em va costar unes 3 hores davant de la pantalla entre preparatius i edició. En els preparatius havia preparat una captura de pantalla de la web “La tècnica Pomodoro” per a fer referència a la interesant xarrada que ens va fer als presents el company Alfons (@inclusa). Però eixa captura es va quedar en la carpeta de l’ordinador i mai ha passat a formar part del vídeo. Potser si hagera descansat una estona cada 25 minuts de feina ara formaria part del vídeo.

Per a compensar aquest oblit us deixe un enllaç a l’aplicació que va recomanar Alfons per a utilitzar aquesta tècnica de concentració: Pomodairo.

I per si encara no sabeu què és això d’EdudinaTicTac us deixe el vídeo resum de la trobada/dinar/jornada.

2 thoughts on “Vídeo resum d’EdudinaTicTac i la tècnica Pomodoro

 1. inclusa says:

  Moltes gràcies per nomenar-me.

  No ens hem de disculpar de res, doncs seguim aprenent en comunitat, potser la reflexió va fent que a poc a poc anem interioritzant les coses.

  M’he donat compte de que ningú de nosaltres és el mateix de fa uns anys, hem canviat, hem millorat en comunitat, hem aprés a fer moltes coses, però sobretot ens hem fet amics.

  Sé que aquesta reunió es un pas endavant que catalitzarà projectes futurs.

  Va valdre la pena compartir un dinar per aprendre coses noves.

  Espere que aquesta comunitat vaja canviant i adaptant-se als nous temps.

  Salut

  Respon
  1. Daniel Turienzo says:

   De moment no tinc agafada la tècnica del pomodoro. Més endavant, ja et diré si em funciona. I tinc pendent allò que va comentar Samuel del GTD.

   Per a mi, allò millor de la comunitat EduTicTac és la possibilitat de compartir amb altres companys allò que fem en matèria de TICs, que moltes vegades ens porten a la desesperació. Ens ajudem en eixos moments, quan s’ens resisteix alguna aplicació, aparell, … i també podem compartir els bons moments que ens aporta aquest món tecnològic. Independentment del centre/municipi en que treballem.

   Parlant de projectes futurs, en el vídeo de presentació que he preparat, he posat unes imatges al final per a deixar caure un projecte per al proper estiu. Només és una proposta.

   Salutacions.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *