Viatge d’Estudis a Londres

Us deixe l’últim vídeo que he fet. Són uns 2 minuts que arrepleguen alguns dels millors moments del Viatge d’Estudis que va organitzar el departament d’anglés a Londres. Vam viatjar a febrer i l’alumnat i professorat vam gaudir d’una activitat extraescolar fantàstica.

L’he penjat al youtube per a poder afegir un enllaç a la pàgina web del centre. Així l’alumnat pot recordar aquesta visita a Londres.

Només vaig editar 2 minuts, perquè volia provar l’última versió de Kdenlive en Lliurex, i la veritat, funciona molt bé. A més a més, crec que han millorat la titulació i crec que és poden ficar títols en moviment. Pense que l’equip de l’editor de vídeo Kdenlive esta fent un bon treball.

Pròximament editaré un DVD amb una selecció de tot el material enregistrat. Ho faré a partir del material editat amb Kdenlive i mitjançant l’aplicació DeVeDe faré un menú. Aquesta aplicació és molt senzilla, però sempre que l’he feta servir no m’ha donat cap problema.

Nota: El vídeo està enregistrat en format 16:9, però no he pogut editar-lo en eixe format, sinó en 4:3. Investigarem.

2 Responses to Viatge d’Estudis a Londres

  1. sasogu says:

    Coneixes Openshot?? http://www.openshotvideo.com/ jo l’he trastellat i és molt senzill i divertit…

    • Daniel Turienzo Nieto says:

      No he provat l’Openshot, però ara que me l’has presentat ho faré. De moment, vaig a continuar amb Kdenlive, que és el que domine, però gràcies a tú ja conec una altra alternativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *