Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Una nova remescla. El maestro GNU.

Porte algunes setmanes amb un projecte aturat, fer un vídeo amb les sentències del “Maestro GNU” que tinguen imatges de fons relacionades amb el que diu aquest mestre. Com sempre l’he fet a última hora, amb algunes imatges allotjades en Flickr que queden molt bé i altres no tant i amb la primera cançó que em vaig trobar a Jamendo.

El resultat el podeu valorar vosaltres a continuació.

 

L’anterior remescla que vaig fer “Citas y frases. Educación, creatividad, talento. por @juanfratic” tenia com a objectiu fer un tutorial d’OpenShot: OpenShot en 5 minuts. En aquest cas, Recopilació del “Maestro GNU”, l’únic objectiu és difondre les sentències d’aquest savi en format vídeo, encara que les podeu trobar completes en El blog de Miguel Ángel García Guerra. Dic completes perquè algunes les he hagut d’adaptar i retallar per a que el vídeo no es fera massa llarg.

Si voleu que jo o qualsevol altre navegant amb poca feina utilitze els vostres textos, imatges o música per a fer remescles, l’únic que heu de fer és utilitzar alguna de les llicències Creative Commons que permeten modificacions de la vostra obra. Ací les teniu:

        

Si voleu saber més sobre remescla, podeu visionar la següent xarrada de Felipe G. Gil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *