Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Ubuntu 11.10 + OpenShot 1.4 + Blender 2.58

El 29 de setembre podíem llegir en la web de l’editor de vídeo OpenShot, que a la versió11.10 d’Ubuntu podriem instal·lar la versió 1.4 d’OpenShot. I així és. De fet, si teniu OpenShot 1.3 instal·lat en la versió 11.04 d’Ubuntu i actualitzeu el sistema operatiu GNU/Linux Ubuntu de la vostra màquina a la versió 11.10 (Oneiric Ocelot) podreu comprovar que l’OpenShot també s’ha actualitzat a la versió 1.4.

A més d’això, si tenieu una versió de Blender inferior a la 2.56, els títols animats en 3D d’OpenShot no funcionaven. Però amb la versió 11.10 d’Ubuntu, disposareu de la versió 2.58 de Blender. Això permetrà incloure títols animats en els vídeos editats amb OpenShot.

Imatge disponible en Wikimanuals sota llicència CC BY-NC-SA 3.0

És fantàstic comprovar com, després d’un parell d’hores d’actualització del sistema operatiu, disposem de noves versions del programari que utilitzem. I com el programari que utilitzem es fa un lloc entre el programari que es pot instal·lar en la distribució GNU/Linux que fem servir (tant en Ubuntu com en LliureX).

Mentre que enregistre imatges per a provar la nova versió d’OpenShot us deixe amb el vídeo de la presentació d’aquesta fet per Jonathan Thomas, el creador d’aquest senzill editor.

 

 

Referència: Oneiric Ocelot to Include OpenShot 1.4! en www.openshotvideo.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *