Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Tutorials i videotutorials

Quan prepares un curs en línia, t’has de plantejar com explicar els continguts per a que s’entenga bé. L’opció més moderna són els videotutorials. A mi no m’agraden, als dos minuts de veure el punter del ratolí desplaçant-se per la pantalla de vídeo i la veu d’una persona fent una descripció del que fa el punter del ratolí quan fa clic abandone. Així i tot, l’any passat vaig intentar fer un videotutorial per al curs d’edició de vídeo. No em va agradar com va quedar i el vaig enviar a la paperera de reciclatge.

Ara, per a la segona edició del curs, estic revisant els tutorials que vaig realitzar amb l’eina eXeLearning. Això té un avantatge molt important sobre el videotutorial. Ara l’únic que estic fent és revisar les explicacions, canviar algunes imatges i penjar-los en la plataforma moodle en substitució dels de l’any passat. Si haguera preparat videotutorials hauria de refer-los completament… mal negoci.

Si alguna volta em decidira a fer un videotutorial d’edició de vídeo amb Kdenlive el faria com un que m’he trobat a la xarxa. És curt, 3.26, li veus la cara a la persona que explica i, sobretot és creatiu i divertit. És un dels pocs videotutorials que he vist així que el posarem a continuació.

2 thoughts on “Tutorials i videotutorials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *