Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Triatló, bon propòsit o boig propòsit?

Seguint amb els propòsits per a aquest any, comence la preparació d’una triatló per al mes de juny. És un projecte que portem endavant alguns companys de treball. Que dic jo que això de ajuntar-me amb els companys de la Família Professional d’Activitats Físiques i Esportives no pot ser sa.

Fa 15 anys que vaig fer la segona i última triatló, 9 anys que no agafe una bicicleta, córrer només ho faig darrere d’un baló de basquet, la carrera continua m’avorreix, i de nadar ni parlem. Així que tinc la resposta de la pregunta que plantege: és un boig propòsit, i això m’agrada.

Penjarem un muntatge de la triatló de l’any 1995 i canviarem la capçalera del bloc per a veure si trobe la motivació necessària per a entrenar les tres disciplines. Al meu favor tinc que és una prova de la categoria Sprint, és a dir, amb les distàncies més curtes possibles (750m nadant, 20 km en bici i 5 km de carrera).

Imatges de la triatló de Navajas de 1995

 

Enllaç: Calendari d’entrenaments

2 thoughts on “Triatló, bon propòsit o boig propòsit?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *