Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Resultats de les consultes sobre l’ús de LliureX i OpenShot

Ja estem acabant per quart any consecutiu el curs d’edició de vídeo i ja podem fer una anàlisi de les dos consultes prèvies que alguns dels participants han contestat.

En les contestacions de la primera pregunta “Has utilitzat algun sistema operatiu Linux (Lliurex, Ubuntu, Debian, …)?” trobem que hi ha més gent que utilitza sempre o de manera habitual GNU/Linux. Si llevem la contestació del professor, que només serveix per a obtenir la taula en moodle, hi ha 6 docents que utilitzen sempre o prou vegades LliureX, Ubuntu, etc. front a 5 docents que fins a aquests curs no l’havien utilitzat o només l’havien fer servir en alguna ocasió.

Per cert, no li feu cas als percentatges. Hi ha hagut algun problema amb el moodle 2.0.

Els resultats de la segona pregunta: “Has utilitzat algun programa d’edició de vídeo? Si has fet servir més d’un programa marca el que més t’ha agradat.” estan en la següent taula.

L’única reflexió que podem fer d’aquesta enquesta és que hi ha dos participants que coneixeran una alternativa més senzilla al programa lliure Kdenlive, altres dos podran abandonar el Pinnacle i hi ha tres docents que, quan acabe el curs, podran desinstal·lar dels seus equips l’editor de vídeo de Windows, que l’única cosa bona que té és ser gratuït.

Per últim, comentar que la participació en les consultes ha sigut molt baixa. Menys de la meitat dels participants del curs ha dedicat una part del seu temps en el curs a seleccionar un dels ítems en cada pregunta.

Els resultats de les consultes de l’any 2011 es poden trobar ací: Consultes prèvies del curs d’edició de vídeo com a recurs docent. En eixe article vaig obrir les mateixes enquestes per a qualsevol que es passara pel bloc. Abans de publicar aquest article els resultats són aquests:

 

Sembla que Windows Movie Maker és l’editor de vídeo més utilitzat.

Si voleu participar en les enquestes podeu fer-ho a continuació. Encara estan obertes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *