Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Rectificació en el títol d’aquesta entrada

Entrada rectificada el 27 de gener de 2011.

Com diu el nou títol d’aquesta entrada, he rectificat el títol antic. No porte massa temps en això d’escriure articles en un bloc en la xarxa. Així que tinc dret a equivocar-me. No se si això és pot fer en un bloc (canviar completament el títol d’un article) però si que és pot fer tècnicament, i ho demostre si esteu llegint això. La qüestió és que vaig fer una trampa del tot incorrecta, posar un títol fals a un article per a que els navegants arriben a ell. Però això ja està solucionat.

A continuació deixe el títol i l’entrada que seguia a eixe títol per si voleu saber de que estic parlant.

“1000 i un recursos per fer la PDI més eficaç (II)

Com que se que entre 5 i 10 persones entren al dia a aquest bloc a llegir l’article 1000 i un recursos per fer la PDI més eficaç, que sembla que està tenint molta fama, em prenc la molèstia d’enllaçar en aquesta entrada tres articles per a la reflexió. Si volem usar una PDI o qualsevol altra tecnologia a les nostres aules, a les de tot l’alumnat que acudeix dia rere dia a l’aula, potser cal reflexionar un poc abans.

30 maestros amenazan con suicidarse en una escuela de Elche.

Otra forma de reivindicar es posible. Unidos pero no revueltos.

PARLEM DE BUTXAQUES? Contra-protesta a la mesura de suprimir les activitats en els centres.

Pensem primer i després decidim.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *