Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Publicat el tutorial de Kdenlive 0.7

Després de superar el final de curs i aprofitar la bona temperatura que està fent en algunes escapades estiuenques tornem a la faena a favor del programari lliure.

Hui he acabat de publicar el tutorial de la versió 0.7 de l’aplicació de vídeo no lineal Kdenlive. És un tutorial molt bàsic, però pot servir per a trencar el gel. El tutorial està disponible a l’aula virtual del professorat del centre educatiu en el que treballe. Es pot accedir sense necessitat de validar-se com a docent ni alumnat del centre; només heu de fer clic en el botó <<Entra com a visitant>> de la pantalla que us apareixerà quan aneu al següent enllaç: Tutorial de la versió 0.7 de Kdenlive.

Podeu practicar amb els vídeos de les vostres vacances. Només heu de seguir unes instruccions molt senzilles i el pròxim curs escolar podreu començar a utilitzar el vídeo com una eina més a l’aula.

Actualitzat el dia 2 de juny de 2012

Com que algú sol fer clic a l’enllaç del tutorial, afegeix un nou enllaç al tutorial de Kdenlive que hi ha en wikimanuals (aquest està més actualitzat): Tutorial Kdenlive

6 thoughts on “Publicat el tutorial de Kdenlive 0.7

 1. Agustí says:

  Gràcies, molt bona aportació. Per cert, no t’has oblidat de passar el tutorial. Gràcies.

  Respon
 2. caterina says:

  Hola Daniel
  Moltes gràcies pel tutorial. Em faltava el poder pasar-ho a DVD.
  Fins ara

  Respon
  1. Daniel Turienzo says:

   Caterina, espere que no tingues cap problema amb el programa DeVeDe. Dels que es poden instal·lar en Ubuntu/LliureX, i he provat, és l’únic que no m’ha donat problemes. Salutacions.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *