Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Professor Tecnològic del mes de Febrer

Comencem una nova secció en el bloc: “Professor Tecnològic del mes”. En aquesta secció apareixeran de manera mensual alguns professors de Tecnologia explicant alguna de les coses que fan a les seues classes.

Inaugurem aquesta secció amb Francisco Giménez, professor de Tecnologia del IES Victoria Kent d’Elx, que a la IV Jornada d’intercanvi d’experiències del professorat de Tecnologia va presentar la ponència “Proyectos con lectores de pantalla en Logo”.

Francisco Giménez té un canal en YouTube (Canal de franciscogimenezmoll) on va penjant tot allò que fa a l’aula-taller amb el seu alumnat. Aquests s’ensenyen, entre altres coses, a programar diversos projectes amb llenguatge de programació LOGO. Però millor que ho explique Francisco en el següent vídeo.

Actualitzat el 6 de març de 2012

Al fil dels projectes amb lectors de pantalla en Logo, trobem a la xarxa la següent ponència del segon congrés d’Educació Tecnològica celebrat al Campus de Burjassot de la Universitat de València els passats 24 i 25 de febrer de 2012.

4 thoughts on “Professor Tecnològic del mes de Febrer

  1. vinalopona says:

    Prompte començaré a fer la cortina. Creus que aconseguiré prou mèrits per a optar a aquesta categoria?

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *