Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Professor Tecnològic del mes d’Abril

El professor Tecnològic del mes d’abril és Antonio Álvarez, professor de Tecnologia de l’IES Victoria Kent d’Elx. A la IV Jornada d’intercanvi d’experiències del professorat de Tecnologia va presentar la ponència “SketchUp y Sketchy Physic en proyectos”.

En el següent vídeo, Antonio Álvarez ens presenta un projecte per a primer d’ESO que està al mig d’un projecte obert i un projecte tancat. Ens ho explica utilitzant l’aplicació SketchUp. En la segona part de la ponència ens presenta un concurs de cotxes aeropropulsats. Les bases del concurs estan publicades al bloc del departament de Tecnologia del centre on treballa (TecnoKent): Proyecto de coche aeropropulsado. Paga la pena visitar el bloc, ja que hi trobareu molts recursos de Tecnologia.

La mateixa ponència que acabeu de gaudir va ser presentada al segon congrés d’Educació Tecnològica celebrat al Campus de Burjassot de la Universitat de València una setmana més tard: SketchUp y Sketchy Physics en la enseñanza de la Tecnología.

Si voleu fer els primers passos amb SketchUp, ací teniu el videotutorial 01 Primeros pasos con SketchUp” , cortesia d’Antonio Álvarez.

SketchUp es pot utilitzar en LliureX si segueixes aquestes instruccions: Instal·lar Sketchup 8 en Ubuntu, cortesia de Marc Ramis.

4 thoughts on “Professor Tecnològic del mes d’Abril

 1. Antonio says:

  Ahora que está la cosa mu mala (como decía Chiquito de la Calzada) no viene mal que cada mes le subas la moral a un colega. Es un honor que le dediquen un rinconcito al trabajo que muchos de nosotros realizamos fuera de nuestro horario laboral. Unos recortando y otros pagándose de su bolsillo viaje y hotel para compartir experiencias con los compañeros.
  Dedícate un mes a ti mismo, Daniel.

  Respon
  1. Daniel Turienzo says:

   Hola Antonio,

   Me alegro que esta sencilla entrada en el bloc te haya gustado. Yo ya me dedico todo lo que puedo a mi mismo… que no está la cosa para esperar que nadie nos de palmaditas en la espalda 🙂

   Saludos.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *