Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Ponts d’Elx – Estructures horitzontals

Fa uns dies una companyera de treball em va dir que anava a utilitzar una presentació que vaig fer sobre els ponts d’Elx, per a introduir el tema d’estructures de primer d’ESO. L’he cercat pel disc dur de l’ordinador i he trobat un arxiu de l’any 2006, vell i oblidat. L’he revisat i el compartisc amb vosaltres per si el voleu aprofitar.

Jo també faré servir aquesta presentació i el material del company Fran sobre ponts, que va ser premiat per la Conselleria d’Educació i està disponible per a descarregar i editar en el seu bloc.

Ara quan acabe l’hivern planificarem una eixida amb l’alumnat per a explicar-los tots els ponts, i, si pot ser, la farem coincidir amb el concurs de ponts de la UMH.

2 thoughts on “Ponts d’Elx – Estructures horitzontals

 1. Ramon says:

  M´agradat molt vuere tots els ponts de la meua ciutat, ànim!!!!

  Respon
  1. Daniel Turienzo says:

   M’alegre que t’haja agradat veure els ponts. La veritat és que les ciutats amb riu solen tenir ponts de tots els tipus, i en el cas d’Elx, la mostra està molt bé.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *