Glogster

Una de les eines que tenim disponible en Internet per a utilitzar a l’aula és Glogster. És una ferramenta per a que l’alumnat faça murals o pòsters en l’aula d’ordinadors. De la mateixa manera que fem murals amb fotografies i text en cartolines a la manera clàssica, podem incloure imatges digitalitzades i text, però també podem afegir vídeos i altres elements gràfics.

Si voleu saber més sobre glogster, a continuació teniu un vídeo d’una presentació del professor José Manuel Carreres en les IX Jornades d’Innovació Educativa, on vaig descobrir aquesta eina educativa.

Com a exemple un botó. Ací teniu un fragment d’un Glog que ha realitzat una alumna del PQPI sobre una de les seues aficions. La següent activitat serà fer un Glog sobre alguna de les activitats pràctiques que realitzen en els mòduls de perruqueria o estètica.

Fragment del Glog de l'alumna Cynthia Arias

Fragment del Glog d'una alumna

4 Responses to Glogster

 1. Pingback: Tweets that mention Glogster « Quin boig propòsit -- Topsy.com

 2. Pingback: Edició de vídeo amb OpenShot « Quin boig propòsit

 3. Oscar says:

  Hola Daniel,

  has pogut carregar videos i fotos al Glogster des de clients d’aula lliurex? Jo ho he provat a la meua classe d’Informàtica i no ha funcionat. Pareix que el servidor d’aula no és transparent i filtra molts serveis, com aquest.

  Salut!

  Óscar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *