Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Final de la formació TIC

Quan col·labores amb un centre de formació de professorat el curs escolar es fa més llarg de l’habitual. He arribat al mes de Maig esgotat i desitjant que acaben les sessions de formació.

Aquest curs he anat com a ponent a dos projectes de formació en centres: un sobre pissarra digital interactiva en un col·legi i l’altre sobre eXelearning i moodle en un institut. Finalment he realitzat una nova edició del curs d’edició de vídeo, que aquest any ha finalitzat més tard de l’habitual, dimecres passat.

Però després de llegir les valoracions dels participants de l’últim curs i veure les seues produccions audiovisuals, per a alguns d’ells les primeres, pense que potser ha pagat la pena aquest esforç. Qui sap.

Afig a continuació les valoracions del curs, llevant referències personals, i ja em digueu:

¡Hola a todas y todos! He estado leyendo vuestros comentarios y creo que todos nos vamos con la misma impresión. Ha sido un curso realmente interesante y práctico.

Feliz veranos a todas y todos.


Ha sido muy interesante, nunca había trabajado con este tipo de herramientas, y su aplicación ha sido inmediata, he grabado dos trabajos de mis alumnos, he montado dos vídeo y los he subido a vimeo, y pueden verlos en mi blog. A los alumnos le encanta ver sus trabajos.


El programa y el curso me han parecido interesante. Había utilizado el Movie-Maker a nivel de usuario y la realización del curso me ha ayudado a profundizar en la utilización de vídeo como recurso en el aula. En infantil, me resulta un recurso muy valioso para introducir unidades o como retroalimentación de los contenidos trabajados.

Saludos compañeros/as y feliz verano.


Hola companys/es de curs:

Per a mi ha segut tot un descobriment perquè mai havia fet una edició de vídeo, ho veia com una cosa molt difícil, però aquest curs m’ha fet canviar d’opinió. A més el vídeo és una ferramenta a la qual podem traure molt de profit en les nostres classes.

Salutacions i bon estiu


Hola a todos, el curso me ha parecido muy interesante, ha dado una herramienta muy util para poder utilizar en el aula


Hola a tots, la meua valoració del curs és molt positiva ja que amb el programa OpenShot s’obren moltes possibilitats de generació i creació de suports audiovisuals per a que els alumnes no sols les gaudisquen sinó que les utilitzen ells també en els seus deures de classe. La meva aportació és només un inici personal en la tasca tecnològica d’aprendre el mínim bàsic d’aquest programa per a desenvolupar les seues funcionalitats dins la meua matèria: la llengua francesa. Manipular les noves tecnologies pren molt de temps i energia quan no es té la facilitat de fer les tasques que proporciona la pràctica quotidiana en les noves tecnologies. Però ja he començat !

Bones produccions i bon estiu a tothom !


¡Hola a tod@s!

El curso me ha parecido muy interesante, conocer cómo aplicar efectos, recortar y utilizar trocitos de vídeo de aquí y de allá puede tener muchas aplicaciones y puede ser muy interesante de cara a las explicaciones, ejemplos, etc. en clase.

Enhorabuena a tod@s por las ideas que habéis plasmado con paciencia en los proyectos finales, que en mi caso ha supuesto todo un reto pero al final está en el youtube, jejeje…

FELIZ VERANO


A mi me ha parecido muy interesante, solo que ahora queda la expresión artística de cada uno y ahí es donde soy poco hábil.


El curso me ha sido de gran utilidad, tanto a nivel personal como profesional para ser capaz de poner efectos, hacer vídeos de calidad y por supuesto familiarizarme con las nuevas tecnologias que son el futuro de la educación.


Holaaaaa!!! El curso me ha parecido genial. Muchas horas de dedicación pero al final ha valido la pena. Me ha sido de gran utilidad.


Hola, el curs ha estat fantàstic¡¡¡ L’any vinent li canvies el nom i el faig…una altra vegada. Ara, això si a gener com a mínim.


Hola. La verdad que el curso ha estado muy bien! Yo ya había tocado un poco el movie maker, pero claro hasta que digamos no te “obligan” a entregar algo, como que no te pones en serio a trastearlo. somriure

I a continuació alguns dels projectes finals del curs. Els vídeos on ix l’alumnat no s’han pogut penjar en Internet perquè s’ha de demanar el permís dels pares i mares.

Galileo XVII

La música siempre nos acompaña

Desmontaje de un ordenador

Alcassaba-Castell de Santa Bàrbera – Alacant

Notación científica

Activitat 10

Puente levadizo

4 thoughts on “Final de la formació TIC

 1. vinalopona says:

  No m’atrevisc a mirar cap vídeo per si em trobe el del company. Ja m’avises de quin és per no desbaratar la sorpresa

  Respon
  1. Daniel Turienzo says:

   En el vídeo del company ixen els alumnes (menors d’edat) i no esta penjat en Internet. Encara no té les autoritzacions dels pares/mares.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *