Warning: include(/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Quin boig propòsit | eXeLearning
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

eXeLearning

eXeLearning és un editor XHTML que permet generar recursos educatius digitals al professorat de manera molt senzilla. A més, és una aplicació lliure que tenim a la nostra disposició en el sistema operatiu LliureX. És lliure, però no és gratis. Per a comprovar aquest aspecte podeu visitar la pàgina del projecte exe i veureu quines són les entitats que han fet creixer aquesta aplicació, que té el seu naixement a Nova Zelanda.

Vaig conèixer eXeLearning a partir d’un treball d’un company d’oposicions i de professió, Francisco José Navarro. Amb aquesta aplicació va realitzar una unitat didàctica sobre el projecte d’un pont llevadís, i a més va ser premiada per la Conselleria d’Educació. Podeu trobar aquest treball en la web mestre a casa.

Ara, he passat tot el que portem de cap de setmana a la busca de recursos sobre eXeLearning per a poder explicar-lo en un Projecte de Formació en Centres i que el professorat puga realitzar pràctiques. A continuació us deixe el millor que he trobat a la xarxa Internet amb l’ajuda del buscador Google (que faria sense ell).

Recursos sobre eXeLearning:

– Generación de recursos educativos con eXeLearning y cMapTools. Material d’autoformació elaborat per Salvador Aznar, a partir de materials elaborats per José Antonio Díaz-Alejo Gómez, per al Servei de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana. (Només disponible per a Docents del País Valencià). Actualment s’està realitzant en versió de curs en línea al Cefire d’Elda.

Aquest material està disponible per a tothom en www.saznar.net i el podeu descarregar en versió pdf des del bloc Tecnoilógicos.

Salvador Aznar realitzarà dues ponències al Congrés de programari Lliure de València: Creació de recursos digitals amb exe, el dia 12 de novembre i MOODLE 2.0. Novetats de la versió. Enfocament pedagògic, el dia 11 de novembre. Només queden 25 dies.

Manual d’eXelearning en català (valencià). Elaborat per Carles Ferrando Garcia; Aurora Benimeli Moncho; Salvador Mena Llidó; Alejandro Hernández Domenech.

Tutorial de eXe Learning.

Més cursos d’autoformació per als docents del País Valencià: Cefire-Conselleria d’Educació. Per curiositat compareu-los amb aquest llistat: Materials de Formació (que a més estan oberts a tothom). Una llàstima, perquè em consta que els docents dels cursos dels Cefire preparen bons materials (i no ho dic per mi).

Actualitzat el 24 d’octubre de 2010. Rectificació: Els materials d’autoformació del Cefire estan disponibles a tothom fent clic al botó <<Entra com a visitant>>.

Actualitzat 29 de gener de 2011:

Minitutorial:

[vimeo 16202692]

Actualitzat l’1 d’abril de 2011

Instal·lació d’eXeLearning en Ubuntu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *