Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Concursos i desafiaments de Tecnologia

concurs

Ja s’ha convocat la segona edició del concurs “desafiament robot”. Aquest concurs permet que l’alumnat mostre els coneixements i les habilitats que ha adquirit a l’àmbit del control i la robòtica. Aquest concurs és la continuació de l’antic GandiBoT, que se celebrava a Gandia.

Un altre concurs, que també va desapareixer farà dos anys després de 5 edicions, és “el desafiament de les ciències“. Tenia una part de projectes tecnològics on el meu alumnat va aconseguir una tercera posició, en una de les convocatòries, amb una reproducció d’una entalladora de llimes dissenyada per Leonardo da Vinci.

Una convocatòria interessant de la Universitat de València, que se celebra des de l’any de la Física, és el concurs d’experiments i demostracions de Física i Tecnologia per a estudiants d’ensenyament mitjà. Té una part de projectes tecnològics i el lloc de celebració és fantàstic, el jardí Botànic.

Per últim, i més a prop del meu centre de treball, tenim el concurs de ponts de la UMH, que en aquesta setena edició s’obre a alumnat de secundària. Segurament des del meu departament organitzarem una eixida per a aprofundir en el tema d’estructures.

ponts

2 thoughts on “Concursos i desafiaments de Tecnologia

 1. TITI says:

  Hola Dani, llegint el teu blog pense que deuria atrever-me a editar video amb linux, però em sobrepasa masa el meu dexconeiximent de tot allò rel.lacionat amb els ordinadors, programes etc. Me ho pensarè de veritat, tinc a València un amic de tota la vida que és “linuxnero” com tu i sempre està donan-me la tabarra per a que jo ho siga tambè, la unica diferencia és que vosaltres controleu i jo no res.Però aprofitant que tinc un ordinador buit ho intentar`no mès em fa falta temps i tranquilitat.

  Respon
  1. Daniel Turienzo says:

   Vicente, tot es posar-se. Si tens paciència pot ser una bona experiència i tenir-ne un segon ordinador és una bona oportunitat. Ànim amb el teu boig propòsit, que tens companys, com jo, que et tiraran un cable.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *