Warning: include(/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Quin boig propòsit | Canvi d’any i canvi de lloc
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Canvi d’any i canvi de lloc

Amb l’arribada d’aquest nou 2013 que ens portarà més llocs de treball, millors condicions de treball i una major inversió en serveis públics, també ens ha portat publicitat a wordpress.com. És normal, no hi ha cap servei gratuït a Internet. Tot els serveis que no paguem directament a la xarxa porten o portaran algun mitjà per a ingressar diners, normalment publicitat. Des de l’ús d’un buscador fins a les xarxes socials més populars. Cap problema, però aquest bloc, encara que no és gran cosa, me l’estime, i no vull que en ell aparega publicitat. Així que aquest bloc canvia de lloc i es mou al domini de la comunitat edutictac: edutictac.es. On l’únic que he de fer és contribuir amb el pagament de l’allotjament, cosa que ja fem entre molts membres d’aquest grup de docents.

Així que aquesta serà l’entrada d’acomiadament en wordpress.com i a partir d’ara ens trobarem en quinboigproposit.edutictac.es. Aquest nou espai ja inclou tots les articles del bloc quinboigproposit, encara que, poc a poc, s’aniran corregint els desperfectes que trobe causats per la mudança.

He pensat anar liquidant l’anterior bloc. Deixaré el primer paràgraf de cada article i un enllaç a l’article complet en quinboigproposit.edutictac.es, ja que hi ha algunes pàgines web i altres blocs que enllacen amb diversos articles. Per exemple, l’espai Sistemes de projecció interactiva de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya enllaça l’article més visitat del bloc: 1000 i un recursos per fer la PDI més eficaç.

Un nou espai mereix un canvi en el tema (he triat el que menys m’ha desagradat, no tinc criteri) i una nova imatge en la capçalera. La imatge es un retall fet a partir d’una fotografia pròpia que espere que us agrade. És alguna cosa així com una pel·licula de 8mm superenrotllada.

“Pel·licula superenrotllada” per datunie (CC BY-SA 2.0)

PD. Aprofite per recordar-me i recordar que amb el nou any arribarà un nou rebut de l’allotjament web d’edutictac.es, així que haurem de fer alguna donació, no tot serà vendre xapes i samarretes. A continuació em permet copiar l’enllaç per a fer donacions a la comunitat Edutictac.

Per què fer una donació a la Comunitat?

Aquest lloc és un espai d’encontre per a docents. És un projecte sense ànim de lucre, una iniciativa per tal de difondre l’ús de programari lliure i d’altres eines que poden ser interessants en l’àmbit educatiu.

Gràcies a tots, la Comunitat Edutictac gaudeix d’un trànsit elevat d’usuaris que accedeixen diàriament per compartir, resoldre problemes, jugar, realitzar activitats educatives… Per això, es necessiten uns recursos tècnics que comporten despeses econòmiques cada mes, com ara el lloguer de servidors.

Per això, s’agraeix enormement que aportis qualsevol donació, que serà utilitzada única i exclusivament per finançar les despeses del lloc web i garantir el seu funcionament.

 

PD2. L’enllaç per fer donacions a la Comunitat Edutictac mitjançant PayPal el podeu trobar en la columna de la dreta del fòrum: Fòrum Social.

2 Responses to Canvi d’any i canvi de lloc

 1. Pedro Miguel says:

  Enhorabona!!
  Encara que és una llàstima desfer-se del cotxet. Era també molt bonic, més boig propòsit, diria jo, tirant-se sense por a l’abisme.
  Com veus, sempre duent la contrària. Molta sort d’ací endavant.

  • Daniel Turienzo Nieto says:

   Moltes gràcies Pedro.

   Cert, costa desfer-se d’un cotxe que funciona, però quan li posen adhesius a les portes s’ha de canviar per un nou. Així que, ací estem trastejant amb aquest nou espai i un nou boig propòsit més. Sembla que l’abisme no serà per a tant… espere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *