Warning: include(/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include(): Failed opening '/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 72

Warning: include_once(/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(): Failed opening '/home/ojkupzky/public_html/quinboigproposit/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92
Quin boig propòsit | Qui sóc?
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/quinboigproposit.edutictac.es/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Qui sóc?

Sobre el blog

Aquest blog naix amb la idea de ser un quadern on anar anotant solucions als problemes que es troben en el boig propòsit d’utilitzar programari lliure en educació i compartir aquestes amb la resta de navegants. En l’actualitat abraça des de recursos per a l’assignatura de Tecnologia a Secundària fins a l’ús de les TIC a l’aula en qualsevol nivell del sistema educatiu obligatori. Però mai s’oblida el propòsit per al qual va ser creat, que és la defensa i promoció dels programes informàtics lliures en l’ensenyament.

Espere que els articles que escric us servisquen… i continuar escrivint-los.

Teniu l’avís legal corresponent del blog ací: enllaç.

Sobre mi

M’agrada resoldre problemes, treballe com a professor de Tecnologia, encara què vaig estudiar Bioquímica, i segueix les noves tecnologies, sobretot les lliures.

Sóc membre de la comunitat Edutictac, una xarxa on es comparteixen recursos i experiències entre docents del País Valencià i que promou el programari lliure en l’ensenyament. També sóc col·laborador del projecte LliureX.

Acompanye als alumnes a que presenten els seus projectes de Tecnologia a diversos esdeveniments:

– FERIA-CONCURSO ” Experimenta” de Demostraciones y Experimentos de Física y Tecnología. València. Anys 2007, 2008, 2009, 2013  Vídeo

– Concurs de projectes tecnològics. Terra Mítica. Benidorm (anys 2007 i 2008)

– I Fira de la ciència i la tecnologia d’Elx. 2015. Vídeo.

– VI edició del “Finde Científico”. Museo Nacional de Ciencia y Tecnología en Alcobendas (Madrid). 2015

Fins i tot, encara que no és el més important de l’experiència, els projectes són reconeguts amb un premi:

– Tercer premi del V concurs de projectes tecnològics. Terra Mítica. “Entalladora de llimes“.

– Premi “Innovación” del concurs del VI “Finde Científico”. “Videojuegos tecnológicos y Robots para descubrir la luz”.

També he col·laborat com a formador del professorat amb el desaparegut Cefire d’Elx i en l’actualitat impartisc cursos de formació del professorat de diversos centres educatius, en el Cefire d’Alacant i en el Cefire d’Oriola.

He participat com a ponent en els següents projectes de formació en centres:

– “Utilització de les noves Tecnologies en l’aula“. IES Cap de l’Aljub.

– “Continuació i finalització del PCC d’anglés i integració de les TIC en l’aula: ús bàsic de l’ordinador, Internet i iniciació a la pissarra digital” CEIP Mestre Canaletes.

– “Generació de recursos educatius amb eXeLearning i ús de Moodle“. IES Santa Pola.

– “Integració de la pissarra digital en les aules“. CEIP Miguel de Unamuno.

– “Mestre a casa i plataforma Moodle a l’àmbit educatiu“. IES Canónigo Manchón.

– “Elaboració i aplicació de les noves tecnologies en el centre escolar“. CEIP La Marina.

He impartit els següents cursos:

– “Edició de vídeo amb programari lliure” de 30 hores. Cefire d’Elx. 2009.

– “Edició de vídeo amb LliureX com a recurs docent” de 50 hores. Cefire d’Elx. 2010.

– “Edició de vídeo com a recurs docent” de 30 hores. Cefire d’Elx. 2011.

– “Edició d’àudio i vídeo amb OpenShot com a recurs docent” de 30 hores. Cefire d’Elx. 2012.

– “Recursos digitals educatius oberts. Recerca, creació i publicació” de 30 hores. IES Nit de l’Albà. 2013.

– “La plataforma moodle com a recurs educatiu” de 30 hores. IES Sixto Marco. 2014.

– “Edició d’Àudio i Vídeo amb LliureX com a recurs docent” de 30 hores. Cefire d’Oriola. 2015.

– “Projectes amb Scratch i Arduino per a tecnologia. Aplicacions educatives.” de 40 hores. Cefire d’Alacant. 2015.

– “FECITELX: Tots fem ciència i tecnologia” de 30 hores. Cefire d’Alacant. 2015.

I he presentat les següents comunicacions en diversos esdeveniments educatius:

– “Implantació de pissarres digitals interactives a l’IES Montserrat Roig” en la II Jornada d’intercanvi d’experiències del professorat de Tecnologia. Cefire d’Elx. Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”. 28 de febrer de 2008.

– “Implantació de pissarres digitals a l’IES Montserrat Roig” en les V Jornades Aula i TIC. Fòrum Novadors: Transformant l’educació amb les noves tecnologies. Associació Novadors. Universitat Politècnica de València-Campus de Gandia. 3 de juliol de 2008.

– “Leonardo Da Vinci: Un model Interdisciplinari” en les VII Jornades d’innovació educativa. Formació i canvi en l’escola de hui. Cefire d’Elx. Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”. 17 de novembre de 2008.

– “La pissarra digital com a recurs docent en tecnologia” en la III Jornada d’intercanvi d’experiències de Tecnologia. Cefire d’Elx. Centre de Congressos “Ciutat d’Elx”. 26 de febrer de 2009.

– “Creación de audiovisuales con LliureX” en el Congreso Nacional de Contenidos Educativos DigitalesInstituto Nacional de Tecnologías Educativas y de Formación del Profesorado. Palacio de Congresos y Exposiciones de Mérida. 5 de setembre de 2012.

– “Projecte de tecnologia: supressió de barreres arquitectòniques de l’institut amb Scratch for Arduino” en les I Jornades d’innovació en ciències, matemàtiques i tecnologia de secundaria i batxillerat. Universitat Miguel Hernández. Escola Politècnica Superior d’Oriola. 14 d’octubre de 2013.

– “Ascensor de tres plantes programat amb Scratch for Arduino” en el Curs d’intercanvi d’experiències educatives en l’àrea de Tecnologia. Cefire d’Alacant. IES Cap de l’Horta. 22 de gener de 2014.

– “Fent visible la ciència i la tecnologia i el treball dels alumnes #FECITELX15” en el Curs d’intercanvi d’experiències educatives en l’àmbit cientifico-tecnològic. Cefire d’Alacant. IES Figueras Pacheco. 21 de gener de 2015.

– “Projectes amb maquinari lliure programat amb llenguatge Scratch i Arduino d’aplicació en educació tecnològica” en el 5é Congrés de programari lliure. Universitat Jaume I de Castelló. 5 i 6 de maig de 2015.

– “Projectes Tecnològics Interactius: reinventant videojocs” en la Jornada “Tots fem ciència i tecnologia”. Universitat Miguel Hernández d’Elx. 7 de maig de 2015.

 

 

També he participat en les següents activitats formatives:

– Ponència de 10 hores en el taller “Aproximació a la pissarra digital“. CEIP Rafael Altamira. 2014

– Taula rodona “Les aportacions de la robòtica a la Tecnologia” en les VI Jornades de Tecnologia. Cefire de Castelló. IES Matilde Salvador. 24 de setembre de 2014.

– Taller “Robotización de proyectos de Tecnología con Scratch 2.0. Marioneta inteligente y videojuegos en 3D” en SIMO Educación. Revista Educación 3.0. Ifema Madrid. 17 de octubre de 2014.

Robotización de proyectos de Tecnología con Scratch 2.0. Marioneta inteligente y videojuegos en 3D

Robotización de proyectos de Tecnología con Scratch 2.0. Marioneta inteligente y videojuegos en 3D

Si vols contactar-me pots omplir aquest formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *